nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina és Kucsera Gábor viszonya a válás után

Ilyen kapcsolatban van egymással Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Egy közeli ismerős beszélt arról, milyen a viszonya most az egykori párosnak.

Ahogy korábban megírtuk, Tápai Szabina és Kucsera Gábor tíz év házasság és három közös gyermek után a válás mellett döntöttek. Többször került már a házasságuk válságba, ráadásul a férje meg is csalta őt, ezért Tápai úgy döntött, hogy kilép ebből a kapcsolatból. Azóta már olyan hírek is napvilágra kerültek, hogy az édesanyának új kapcsolata van, de egyelőre nem erősítette meg ezt az információt. Most újabb hírek kerültek nyilvánosságra: egy ismerős kitálalt arról, milyen jelenleg az egykori álompár kapcsolata.

Kucsera Gábor és felesége Tápai Szabina

Kucsera Gábor és Tápai Szabina (Fotó: Schumy Csaba)

„Jóban maradtak, annak ellenére is, hogy sokan azt hittük, ez nem így lesz. Nyilván nem utolsó szempont, hogy összeköti őket a három, gyönyörű gyermek, akiknek szeretnék biztosítani a boldog családi hátteret, hiába nem élnek már egy fedél alatt. Igazából egy baráti kapcsolattá szelídült a helyzet, ugyanúgy beszélnek egymással és segítik a másikat. Azt, hogy ebből lesz-e valaha több, nem tudom… Majd az idő eldönti” mondtaRipostnak az ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top