nlc.hu
Sztárok

Bochkor Gábor véleménye nőkről

Bochkor Gábor újabb beszólása a nőknek: „Az irigység hormonálisan bennetek van”

Bochkor szerint a nők között állandó a konkurenciaharc, a férfiak viszont a barátságokat tekintve elnézőbbek egymással.

Bochkor Gábor a #Bochkorék legújabb epizódjában a nők, valamint a férfiak közötti barátság minőségét elemezte. Egy cikk kapcsán vetődött fel a téma, amely így hangzott: Miért tart akár évtizedekig a férfiak közötti barátság? Erre Bochkor feltette a kérdést, hogy és akkor vajon a nőké miért nem – írja a Blikk. 

Tudjátok, van rocksztár barátom is, és mi soha nem méregettük egymást, hogy mit tudom én, ki hány kiló a show-bizniszben. Semmi. Ez tök érdekes, és ti meg gyakorlatilag… 

az irigység hormonálisan bennetek van.

Héjja Anett kollegája nem igazán értett egyet ezzel a kijelentésével. Lovász László és Bochkor Gábor szerint azonban a barátságokat tekintve a férfiak elnézőbbek egymással.

Oké, megnősül, gyereke lett, építkezik, nem tudom, mit csinál, de a barát az ott marad. Volt barátnőimnél látom a barátaikkal, hogy ez teljesen más minőség. Ott állandóan 

konkurenciaharc van, látszik rajtatok, hogy überelni akarjátok egymást… 

– emelte ki a rádiós, aki mostanában élesen kritizálja a másik nemet. Legutóbb például azzal hozakodott elő, hogy váláskor nem minden esetben illeti meg a nőt a vagyon fele.

Sőt Bochkor Gábor azt is kifejtette nemrég, hogy a nők részéről ez egyfajta csalás, mert sokszor nem úgy néznek ki, mint smink nélkül, sőt, csak szebbnek tűnnek tőle.

Bochkor Gábor

Fotó: ATV Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top