nlc.hu
Sztárok

Bochkor Gábor a válásról

Bochkor Gábor szerint váláskor nem minden esetben illeti meg a nőt a vagyon fele

Azt mondja, sok esetet külön kéne elbírálni.

Bochkor Gáborék érdekes és sokakat érintő témát boncolgattak a Retro rádió reggeli adásában. Műsorvezető-társait kérdezte arról, hogy szerintük minden esetben igazságos-e, hogy váláskor elfelezik a vagyont a felek – idézi a rádióst a story.hu

„Ti jogosnak tartjátok a válás után az ötven-ötven százalékot? Például akkor, ha te vagy a Wall Street farkasa, a feleséged pedig egy lepukkant lengyel bébiszitter? Az otthoni munkát egyébként sokszor megkísérelték beárazni, azt, hogy mennyit ér készpénzben a főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés. De kérdem én, hogy ha például a Wall Street farkasának főzöl zöldborsófőzeléket, akkor az drágább és többet ér, mint ha azt egy mezei Lacikának teszed? Mert szerintem nem, ez nonszensz! A zöldborsófőzeléknek egységárat kell adni!”

– részletezte a véléményét Bochkor Gábor, majd hozzátette, szerinte nem fair, hogy egy nő megkapja a férje vagyonának a felét csak azért, mert egykor házasok voltak.

Bochkor Gábor

Fotó: Schumy Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top