nlc.hu
Sztárok

Ilyen coach lesz Curtis a The Voice-ban

Curtis: „Azt hinnék, hogy rohadék leszek, szemét leszek, de nem”

A rapper igyekszik majd úgy megmondani a véleményét a The Voice-ban, hogy abból ne legyen sértődöttség.

Nagy álma vált valóra Curtisnek azzal, hogy ő lesz a The Voice egyik coacha. A rapper már régóta ki akarta magát próbálni egy ilyen szerepben. Elmondása szerint vigyázni fog arra, hogyan fogalmazza meg a negatív kritikákat.

Curtis

Curtis lett a The Voice egyik coacha – Fotó: Sajtóklub

Régi álmom volt, hogy a The Voice-ban megkaptam a coach pozíciót. (…) Nagyon büszke vagyok rá. Tényleg ez az egy volt még, amit szerettem volna elérni a pályafutásom során. Minden zenei díj már sikerült, és szerettem volna nagyon régóta kipróbálni magam egy ilyen szerepben. Azért jó ez a formátum, mert lehet új dalokat írni, lehet közösen alkotni majd a versenyzőimmel” – árulta el a Reggeliben.

Szabó Zsófinak arra a kérdésére, hogy miért lesz ő jó coach, Curtis a következőket mondta: “Mert tudok nekik saját dalt írni. A legtöbbször az a problémám az új előadókkal, hogy mindig feldolgozásokat énekelnek. (…) Én tudok ebben segíteni, (…) mert másoknak is írok dalokat”.

A rapper arról is beszélt, hogy igyekszik majd odafigyelni a negatív kritikák megfogalmazásánál. “Azt hinnék, hogy rohadék leszek, szemét leszek, de nem. Az a baj, hogy vigyázni kell, hogy mit mondasz. Ha le is cseszel valakit, azt is egy bizonyos kereten belül kell csinálni, hogy ne sérüljön azért az az ember. (…) Próbálok majd normálisan viselkedni“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top