nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi állapota

Öccse tartja Lagzi Lajcsiban a lelket: „Tisztában vagyok a testvérem komoly betegségével”

Testvére szerint nagyon nehéz helyzetben van a zenész, hiszen távol van a családjától és beteg is.

Mint arról beszámoltunk, Lagzi Lajcsi ugyan megkezdte a börtönbüntetését, de csak egy hetet töltött a baracskai börtönben, mert állapota miatt átszállították a börtönkórházba. Akár meg is szakíthatják a trombitaművész börtönbüntetését, aki életmentő műtétekre vár.

Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsira állítólag több komoly műtét is várna – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A bizonytalanság megviseli Lagzi Lajcsit és az egész családját, öccse próbálja tartani benne a lelket. Galambos István a Borsnak beszélt erről: “Tisztában vagyok testvérem komoly betegségével. (…) Annyit mondhatok el, hogy a betegsége miatt már régebb óta elő volt jegyezve egy műtétre, aminek úgy látszik, most jött el az ideje. (…) Lajos elképesztően nehéz helyzetben van, (…) távol a szeretteitől, betegen“.

Mint a bulvárlap megjegyzi, Galambos István a zenész hivatalos kapcsolattartója. Lagzi Lajcsi úgy vonult be, hogy előtte minden hivatalos ügyét lerendezte, kapcsolattartójának pedig a testvérét nevezte meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top