nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi életmentő műtétekre vár

Megszakíthatják Lagzi Lajcsi börtönbüntetését, aki életmentő műtétekre vár

A Lagzi Lajcsira több komoly műtét is várna, már csak az a kérdés, mikor végezhetik el rajta ezeket.

Ha Berettyóújfalun meg is állapították, hogy elengedhetetlenek a műtéti beavatkozások, az nem jelenti automatikusan azt, hogy azonnal ki is jöhet a börtönből Lagzi Lajcsi. Előbb el kell küldeni a szakvéleményt az országos parancsnokság egészségügyi szolgálatának, ahonnan majd értesítik az ott született döntésről a baracskai intézet vezetőjét, aki aztán intézkedik a mulatós sztár kiengedéséről – írja a Blikk.

Lagzi Lajcsi életmentő műtéte

(Fotó: Olajos Piroska)

“Vagyis a bv orvosai is látják, hogy nagy a baj ügyfelem egészségi állapotával, és ők maguk is elismerték: több súlyos, életmentőnek is nevezhető műtét is vár rá kint. Megkapták azokat a leleteket és vizsgálati eredményeket is, amelyeket a bevonulásához csatoltunk, és amelyek egyikét sem vitatták” – mondta dr. Csontos Zsolt, ügyvéd.

A trombitaművészt már vissza is szállították Baracskára, ahol még mindig nem helyezték el a körletben, továbbra is a gyengélkedőn fekszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top