nlc.hu
Sztárok

Spiritualitással is foglalkozik Fenyő Iván

Autóbalesete után a spiritualitás felé fordult Fenyő Iván

Állítja, nem tudatos döntés volt.

Fenyő Iván már évek óta foglalkozik a spiritualitással. Autóbalesete hozott nagy fordulatot az életében, azóta nem csak meditál és gyakorlatokat végez, hanem – saját bevallása szerint – nagyon éber, és arra is figyel, mi történik benne és körülötte. Minderről a Reggeliben beszélt a színész.

Fenyő Iván,

Elvonulást tart nyáron Fenyő Iván – Fotó: Sajtószoba

2007-ben volt egy autóbalesetem, addig nem foglalkoztam ilyesmivel. Ott történtek olyan dolgok, – az autóbaleset, meg elgondolkoztam az egész életemen – ami által valahogy rávezetődtem erre az útra, de akkor sem akartam. Tehát nem volt tudatos. (…) Nem akartam ráébredni, pláne nem akartam ezzel foglalkozni. Egyszerűen csak így alakult” – mesélte.

Arra a kérdésre, hogy pontosan mi foglalkoztatja a spiritualitáson belül, a következőket mondta: “Ami engem érdekel, az az egész világ. Az, hogy hogyan működik, mi mik vagyunk, hogy miért viselkedem így, hogy mi van bennem, (…) mik a mintáim, miből áll egy tárgy, ott belül mi van, hogy vannak az energiák, miért születünk ide a Földre, miért vagyunk itt, mi a dolgom, mi lesz, ha meghalok?”. Az utóbbiról a meglátását ki is fejtette: “Ott egy átalakulás történik, és ez a test, amit most a testednek tudsz, az valószínűleg meghal, elpusztul, de a lényed, a tudatosság – ami által tudod, hogy most vagy és érzékelsz – (…) az megmarad”.

A színész arról is beszélt, hogy már volt két önismereti tábora, most nyáron azonban egy horvátországi elvonulást tervez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top