nlc.hu
Sztárok

Fenyő Iván véleménye

Fenyő Iván keményen reagált Tóth Gabiék válására

A spirituális beállítottságú színész a Facebookon írta le, mit gondol.

Napok óta Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától hangos a sajtó és az internet. Mindenki azt találgatja, mi történhetett. Állítólag Krausz Gábor csak két hete tudta meg, hogy a felesége szakítani akar, sőt, úgy hírlik, hogy Tóth Gabi új hódolója már többször is ott aludt a szentendrei házukban. A válófélben lévő pár sok kritikát és támadást kap, ami ellen most Fenyő Iván szólalt fel a közösségi oldalán.

Fenyő Iván

Fenyő Iván (Fotó: Schumy Csaba)

„Ha van harmadik fél, ha nincs, ez egy nagyon nehéz és kellemetlen dolog… ez nem mindennapi fájdalom. Átéltük már sokan, igaz? Ez nem vicc… ebbe életek futnak bele a falba… ebből földön lehet maradni… ebbe bele lehet roskadni… (…) Szóval ez nem egy játék, és mi, a társadalmunk miatt ezt most hírül kapjuk, ha akarjuk, ha nem, és nézzük. Tanúi vagyunk. Vizsgázunk mi is, hogy mi, mint nép, mint közeg, mint embertársak… – hogy reagálunk… – írja többek között Fenyő Iván a bejegyzésben. A színész azt sem érti, hogy miért kap ennyi bántást az egykori szerelmespár. 

„Kit utálunk ebben vagy abban? Kit utálunk bennük ÚGY IGAZÁN..? Hisz nem is ismerjük őket emberként, ahogy a családunkat vagy a barátainkat.. de még őket sem ismerjük igazán.. sőt! Még magunkat sem..!”

Nem ő az első híresség, aki reagál: korábban Ördög Nóra is így tett. Ha pedig arra vagy kíváncsi, hogyan alakult a Megasztár 2 szereplőinek szerelmi élete, köztük Tóth Gabié, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top