nlc.hu
Sztárok

A Megasztár 2 előadóinak magánélete

Így alakult a Megasztár 2 szereplőinek szerelmi élete – Tóth Gabitól Caramellig

A Megasztár második szériája 2004 őszétől 2005 tavaszáig tartott. Sok tehetséges előadó tűnt fel a műsorban, akik a mai napig játszanak a színpadon. Nézzük, néhányuknak hol tart most az élete.

Molnár Ferenc Caramel

A Megasztár második szériájának győztese Bartók Eszterrel, majd 2012-ben egy másik megasztárossal, Hiennel jött össze. A férfi ekkor 29, az énekesnő pedig 17 éves volt. A Caramelnél 12 évvel fiatalabb Hien szintén feltűnt a tehetségkutató műsor negyedik szériájában. Bár nagy volt a szerelem, végül a szakítás mellett döntöttek, mely az előadó szerint nem a korkülönbség miatt volt. Molnár Ferenc Caramel 2015-ben vette feleségül szerelmét, Szilágyi Szilviát. Az énekes 2011-ben ismerte meg az akkor 17 éves magyar-vietnámi származású kedvesét, méghozzá egy fővárosi bevásárlóközpont liftjében. 2014 nyarán megszületett az első gyermekük, aki a Szofi nevet kapta. Második gyermekük, Molnár Miron Ferenc 2022 november elsején látta meg a napvilágot.

Palcsó Tamás és Molnár Ferenc Caramel

Palcsó Tamás és Molnár Ferenc Caramel 2005-ben. (Fotó: Nagy Zoltán)

Palcsó Tamás

Palcsó Tamás mindössze 18 éves volt, amikor szerencsét próbált a TV2 tehetségkutatójában. Egy ideig Tóth Gabival alkotott egy párt, ám a szerelem mindössze egy évig tartott. Az énekes az elmúlt években a karrierjére koncentrált, a magánéletéről csak ritkán nyilatkozott. „Hosszú ideje boldog párkapcsolatban élek, de a magánéletemet igyekszem óvni a nyilvánosság elől. A család kérdése egyre jobban foglalkoztat, és szeretnék apuka lenni, hiszen felettem is eljár az idő”mondta a témával kapcsolatban 2022-ben a Meglepetés magazinnak. Jelenleg a vállalkozásának és az éneklésnek szenteli a mindennapjait.

Palcsó Tamás

Palcsó Tamás (Fotó: Schumy Csaba)

Bartók Eszter

A Megasztár 2 ideje alatt szeretett egymásba Bartók Eszter és Molnár Ferenc Caramel. A pár három év után szakított, azt mondták, kapcsolatuk végképp elfáradt. Eszter a magánéletét azóta féltve őrzi, csak ritkán nyilatkozik a sajtónak. 

Bartók Eszter

Bartók Eszter (Fotó: Rozmanitz Gábor)

Bálint Ádám

A csapat ügyeletes szívtiprója, Bálin Ádám a női nézők egyik kedvence volt. Volt egy rövid románca Tóth Gabival, ám nem tartott sokáig. Feleségével, Melindával 2009-ben házasodtak össze. Három gyermekük született: Izabella 2014-ben, ikreik, Benjamin és Johanna 2017-ben látták meg a napvilágot. Ádám 2005 óta játszik a Budapesti Operettszínház darabjaiban, de más teátrumok is foglalkoztatják. 

Bartók Eszter, Tóth Gabi és Bálint Ádám

Bartók Eszter, Tóth Gabi és Bálint Ádám (Fotó: Nagy Zoltán)

Tóth Gabi 

Tóth Gabi először Bálint Ádámmal, majd a szerény Palcsó Tamással jött össze. Akkor úgy nyilatkozott az énekesnő, megnyugtatja a zárkózott, ám jó humorú fiú társasága. Egy év után azonban ők is szakítottak. Az énekesnő az elmúlt napokban azzal került a címlapokra, hogy válik férjétől, Krausz Gábortól, akit a hírek szerint nagyon megviselt az elválás. A pár tagjai már nem is követik egymást a közösségi oldalakon, emellett számos híresség, köztük Ördög Nóra és Lakatos Márk is elmondta a véleményét az ügyről, sőt Tóth Vera is egy sokatmondó posztot tett közzé. A házaspár tagjai a bejelentés óta hallgatnak, mint korábban mondták, most kislányuk nyugalma a legfontosabb. 

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top