nlc.hu
TV-sztárok

Krausz Gábor összetört a szakítástól

Krausz Gábor teljesen összetört a szakítás után

A séfnek a családja volt a mindene. Krausz kollégája és jó barátja, Vomberg Frigyes így mesélt.

Szerda este bombaként robbant a hír, miszerint Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak. Úgy tudni, a séf már el is költözött az énekesnőtől és kislányuktól. A Blikk megkereste Krausz kollégáját és jó barátját, Vomberg Frigyest, aki elárulta, hogyan érzi magát a szakítás után a séf. 

Krausz Gábor

Fotó: Instagram

„A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. 2-3 naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört” – nyilatkozta Frigyes. 

A hírt egyébként elsőként Krausz Gábor osztotta meg közösségi oldalán, Gabi csak jóval később tette közzé, ráadásul változtatott is rajta, ami sokaknak feltűnt. Krausz úgy fogalmazott közleményében: „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet”, ezt az énekesnő kihúzta a saját oldalán található írásból. Természetesen ez beindította az emberek fantáziáját, és arra tippelnek, a válásban közre játszhat a Fricska Táncegyüttes is, akikkel Gabi közösen lép fel a koncertjein. 

A Blikknek egy a párhoz közel álló, neve elhallgatását kérő informátor szintén megerősítette a pletykát. Ráadásul tovább pörgeti az internet népét, hogy Pócs János nyilvános posztban tett közzé Tóth Gabiról és a Fricska Táncegyüttes egyik tagjáról egy fotót, akik a tegnapi nap folyamán jártak a dinnyészetében – szúrta ki a 444.hu.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top