nlc.hu
TV-sztárok

Tóth Vera sejtelmes üzenete

Tóth Vera sejtelmes üzenetet küldött Tóth Gabi és férje válása kapcsán

Eddig nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban.

Szerda este óta Tóth Gabi és Krausz Gábor válásától hangos a sajtó. Nem csak a rajongók, de a média is komoly találgatásokba kezdett, mi vezethetett oda, hogy Krausz közzé tette, hat év után külön válnak útjaik, ráadásul nem tétovázott, már el is költözött Gabitól és lányától, az újonnan vásárolt szentendrei otthonukból. A séf és az énekesnő nagyjából ugyanazzal a közleménnyel tudatta válásukat, annyi kivétellel, hogy a séf belecsempészett egy mondatot, amit Gabi már nem. „Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet” – írta Krausz, ebből pedig sokan azt a következtetést vonták le, a szakításukhoz köze lehet a Fricska Táncegyüttesnek, akikkel Gabi a koncertjein lép fel. Ezt eddig egyik fél sem erősítette meg. 

Tóth Vera

Fotó: Olajos Piroska

Tóth Vera az elmúlt években mindig kiállt húga mellett, amikor a nagyközönség támadni kezdte. Ugyan most nem olyan egyértelműen, de mégis a testvére válásához és a pletykákhoz kapcsolódóan osztott meg egy idézetet 24 óráig elérhető Instagram-történetében

„Az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk egymásnak” – olvasható az énekesnő sztorijában. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top