nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi új élete

Állítólag Krausz Gábor csak két hete tudta meg, hogy felesége új életet kezd

Újabb információk a házaspár szakításáról és annak utóéletéről.

Ahogy korábban mi is megírtuk, válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. A drámai és sokatmondó bejelentés után sorra özönlöttek más celebek véleményei, köztük Lakatos Márké, vagy Ördög Nóráé. A házaspár már nem is követi egymást a közösségi oldalakon, sőt a hírek szerint Krausz Gábor teljesen maga alatt van a bejelentés óta. A Blikk most arról cikkezik, hogy a családi házból kiköltözött séf csak két hete tudta meg, hogy felesége hamarosan új életet kezd. A lap állítása szerint az énekesnő új hódolója rendszeresen ott alszik abban a szentendrei házban, ahol egykor a család hármasban lakott. 

Tóth Gabi és férje Krausz Gábor

Tóth Gabi és Krausz Gábor (Fotó: Olajos Piroska)

A Blikk egyébként arról is közölt fotókat, hogy Tóth Gabi és állítólagos új kedvese pénteken Jászberényben voltak láthatók, ahol több eseményen is részt vettek. 

„Régóta izzott közöttük a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket. Végül a június végi, erdélyi koncertsorozaton melegedtek össze, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret” – nyilatkozott a lapnak egy ismerős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top