nlc.hu
TV-sztárok

Lakatos Márk Tóth Gabi válásáról

Lakatos Márk véleménye: „50-50 százalék volt, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága végül kitart-e”

A stylist sem maradt csendben az ügyben.

Napok óta lázban tartja az internetet Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. A hírre több magyar híresség is reagált már, köztük Ördög Nóra is, most pedig az énekesnőbe többször is beleálló Lakatos Márk szólalt meg a TikTok-oldalán. A szókimondó stylist szerint a magyar házaspárok válási statisztikáját nézve 50-50 százalék volt, hogy az előadó és férje végül a szakítás mellett dönt, mégis érdekes, hogy pont ők válnak el. 

@lakatosmarkstyle Neled meghozták Gabiék a kedvedet a családalapításhoz? Én gondolkodom, hogy férjhez megyek és énekelve szülök. #csillagszóró #nincsbiras #magyartiktok #cirkusz #válás #fy #foryou #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #nekedbe #freelove #csaladazcsalad🏳️‍🌈 ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

„Hogyha ez ennyire benne volt a pakliban, akkor miért kellett éveken keresztül ezt a maszlagot nekünk hallgatni meg olvasni a családügyi minisztérium blogján, adófizetők pénzéből? Horrorsztorikat hallgatni arról, ők most tényleg mekkora egy szent család, és milyen keresztényi szeretetben énekelgetnek meg főznek a pápának, meg nevelgetik egy szem gyermeküket. Tényleg, mint Szent József és Mária a kis Jézust a jászolban” – magyarázta többek között Márk. Egyébként Tóth Vera, az énekesnő nővére is kommentálta már az esetet, a hírek szerint pedig Krausz Gábor teljesen összetört a szakítás után. Ha pedig arra vagy kíváncsi, kikkel járt Tóth Gabi a férje előtt, kattints ide!

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Schumy Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top