Sztárok

Lassítsd le a bőröregedést!

A jó hír, hogy nincs szükséged Kleopátra szamártejes fürdőjére, sőt csigákat, piócákat sem kell a bőrödre raknod! Elég, ha rábízod magad a NAOS kutatóira, hiszen az elmúlt 40 évben a sejtek hosszú élettartamát kutatták, hogy végül kifejlesszék a leginnovatívabb biotechnológiai eljárással készült terméküket, az Esthederm Age Proteom™ Advanced szérumot.

Lassítsd le a bőröregedést!
Mitől más, mint a többi ránctalanító szérum?

Prof. Miroslaw Radman, nemzetközileg elismert genetikus és molekuláris biológus, aki hosszú évek óta kutatja az életkorral összefüggő betegségek (cukorbetegség, Alzheimer és a Parkinson-kór) eredetét, felfedezte az öregedés kiváltó okát.

Ez az ok pedig a fehérjék károsodása.

Mivel a testünk második legfontosabb alkotóeleme a víz után, a fehérje, melynek mértéke meghaladja a 20%-ot, a kutató felfedezte, hogy ha megóvjuk a fehérjeállományunkat, a bőrünk öregedését is lelassíthatjuk.

Lassítsd le a bőröregedést!
A bőr fiatalsága a proteomjába van kódolva

A proteom a sejt, illetve a szervezet teljes fehérjeállományát jelenti. A proteom megóvásához a NAOS kutatói olyan életformákat vizsgáltak, amelyek csaknem hallhatatlanok.

Ezek az extremofileknek nevezett élőlények, az evolúció során alkalmazkodtak az extrém környezeti feltételekhez, és optimalizálták biológiai tulajdonságaikat a túlélés és szaporodás érdekében. A végtelenségig képesek regenerálódni szélsőséges körülmények között is.

Folyamatos kutatások eredményeként sikerült egy kvázi halhatatlan extremofil baktériumot azonosítani. Ez az úgynevezett hóbaktérium. A baktérium vizsgálata jelentős tudományos felfedezéshez vezetett, hosszú élettartamuk titka a rendkívül ellenálló proteomjuk. A baktérium a DNS-ében bekövetkező többszörös törés után is helyreállt, speciális fehérjéinek, a javító enzimeknek köszönhetően, így a baktérium fiziológiai tulajdonságai épek maradtak. A proteom tehát egy dinamikus entitás, amely folyamatosan alkalmazkodik a sejt és környezete szükségleteihez, ezért a bőr összes létfontosságú funkciójának kiindulópontja.

Lassítsd le a bőröregedést!
Az idő múlása és a szélsőséges külső tényezők hatására a proteom különböző változásokon megy keresztül. A fehérjékben bekövetkező visszafordíthatatlan folyamatok következménye pedig a ráncok megjelenése, a fakó és egyenetlen arcszín, a csökkenő feszesség, illetve a bőrtömörség megváltozása.

Hogyan védhető meg a proteom?

A válasz ma már mindenki számára elérhető. Ez pedig az Age Proteom™ Advanced szérum, amely egy szabadalmazott biotechnológia, bőrünk kétszintű védelméért.

Lassítsd le a bőröregedést!

Lassítsd le a bőröregedést!

A hóbaktérium kivonatának segítségével kifejlesztett módszer tartósan megőrzi és megerősíti a bőrünk proteomját. Ez a fehérjevédelem fizikai és biokémiai pajzsként is működik. Ezek a molekulák olyan specifikus hatékonysággal rendelkeznek, amely minden ismert antioxidánst felülmúl, mivel a bőr proteomját erőteljes és tartós védelemmel látják el, ami képes jelentősen lelassítani az öregedés folyamatát.

Lassítsd le a bőröregedést!
Az Age Proteom™ Advanced szérum segítségével meghosszabbíthatod bőröd fiatalságát. Klinikailag bizonyított, hogy 28 nap elteltével a bőr öregedésének sebessége a felére csökken.

Az Esthederm Age Proteom™ Advanced szérum egész évben használható, minden korosztálynak és bőrtípushoz alkalmas. Önmagában vagy bármilyen bőrápolási rutinként is használhatod reggel-este.

Lassítsd le a bőröregedést!
Tökéletes összhangban lesz a bőröddel, mint egy életelixír. Magával ragadó gyengéd illata és a bársonyos érzet, amit a használata nyújt, akkor is ellenállhatatlanná tenné, ha a hatása nem lenne ennyire látványos.

Lassítsd le a bőröregedést!
Őrizd meg bőröd egészséges ragyogását vagy csökkentsd az idő múlását Age Proteom™ Advanced szérum a proteom őrző-védője segítségével!

Lassítsd le a bőröregedést!

esthederm.hu

A szérum elérhető a kiemelt patikákban, kozmetikákban, webshopokban és orvosi központokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top