nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi felhagy a Facebookon való kommunikációval

Schobert Norbi Sebestyén Balázséknak: „Bárkit feljelenthetnek, aki egészséges terméket reklámoz”

A fitneszguru a Rádió 1 Balázsék című műsorában beszélt arról, mi lesz most az életével.

Mint arról beszámoltunk, 40 milliós bírságot kapott a Gazdasági Versenyhivataltól Schobert Norbi cége, a Norbi Update. A fitneszguru most úgy érzi, nincs tovább, ezért a visszavonulása után teljesen felhagy a Facebookon való kommunikációval, ezentúl inkább a családját támogatja.

Schobert Norbi

Schobert Norbi (Fotó: Korponai Tamás)

„A kommunikációtól vonulok vissza egyrészről, nem fogok a Facebookon videókat közzétenni, és az egészséges ételekről sem fogok posztolni, mert erre már jogszabályilag nem lesz lehetőség” – mondta Sebestyén Balázséknak Schobert Norbi, majd így folytatta.

„Az EU-s jogszabályok olyan szinten szigorodtak, hogy bárkit feljelenthetnek, aki egészséges terméket reklámoz (sőt, már az egészséges szót sem lehet reklámozni). A jogszabály az elmúlt öt évben a diabetikus termék elnevezést is megszüntette. Egy cukorbeteg nem tud tájékozódni, mi az, amit ehet, ki kell bogarászni a termékről, hogy ez jó-e neki” – mesélte az üzletember, aki azt is elárulta, hogy a gigabüntetést nem több, mint 30 napon belül be kell fizetnie. 

„Elvileg 30 nap van a büntetés befizetésére, de elvileg lehet erre kérni részletfizetést szerintem. Én tényleg elfásultam ebben az egész történetben, 30 éve kezdtem a fitnesszel foglalkozni, 26 éve vagyok a médiában, azt gondolom, elsőként csináltam Magyarországon 20 éve a hozzáadott cukrot nem tartalmazó pudingot stb.”nyilatkozta a rádiósoknak Norbi, aki a nyilvános edzéseket ezután sem szeretné abbahagyni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top