nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi az anyaság nehézségeiről

Tóth Gabi egy játszótéri balhé miatt félteni kezdte a kislányát

Hannaróza túlságosan szeret ölelkezni.

Tóth Gabi a család.hu oldalán vezetett blogján számolt be arról, hogy Hannaróza két hét múlva kezdi az óvodát. Mint kiderült, a költöző énekesnő nemcsak a beszoktatás, hanem egy közelmúltban történt játszótéri incidens miatt is félteni kezdte a kislányát. A balhé oka az volt, hogy Hannaróza szívesen ölelgeti a gyerekeket, ez viszont legutóbb nem tetszett egy édesanyának, aki szóvá is tette a dolgot.

Tóth Gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

„Az egyik anyuka odament anyuhoz, és utasította, hogy csináljon valamit az unokájával, mert az molesztálja az ő gyerekét. Mooolesztááálja! Ezt a kifejezést használta a 3, azaz hároméves lányomra, hogy molesztálja az ő gyerekét. El tudjátok képzelni, ahogy kicsi, ártatlan gyerekek, akik éppen tanulják kifejezni az őszinte érzelmeiket, »molesztálják« egymást? Mert én nem tudom. Én azt tudom elképzelni, hogy adott egy generáció, aki sokáig csak maszkokat látott arcok helyett, adott egy kicsi lélek, aki végre bontogatja a Covid ketrecébe akadt szárnyait és aki előtt kitárult a világ, és ő most a keblére akarja ölelni. Ez nevezhető bárminek, de nem molesztálásnak” – magyarázta a nemrég a képmutató emberektől kiakadó Tóth Gabi, hozzátéve, hogy a helyszínen több szülő is döbbenten hallgatta végig az esetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top