nlc.hu
Sztárok
Mohamed Fatima csak a jövőre koncentrál

Mohamed Fatima maga mögött hagyta a múltat: „Életemnek egy szakasza lezárult”

Az énekesnő már csak a jövőre koncentrál.

Mohamed Fatima életében a Fekete Vonat búcsúkoncertjével lezárult egy korszak, mostantól saját zenekarával (FatimaYolSoul – szerk.) áll majd színpadra, amelyben aktív szerepet vállal Pityinger Péter, azaz KicsiDope is.

Mohamed Fatima

Fotó: Mohamed Fatima

„Ha őszinte akarok lenni, soha nem éreztem még magam ilyen jól a színpadon. A Fekete Vonat koncertjével életemnek egy szakasza lezárult, és valami újba kezdtem, új emberekkel. A dalok úgy szólalnak meg ebben a formációban, hogy el sem hiszem, fantasztikusan érzem magam a színpadon. Eddig soha nem volt saját zenekarom, vendégként vettem részt különböző produkciókban, ahol mindig meg akartam felelni. Ez most más, rólunk szól, igazi örömzene. Így a közönség olyan oldalamat ismerheti meg, amit eddig soha, a vicces, a bolondos, az énekes és a rapper énem egyszerre lesz jelen a koncerteken. Dalok tekintetében elsősorban a saját slágereim közül válogattunk a koncertprogramba, a Ragyog a szívem lemezemről, de a Fekete Vonat legismertebb slágereit is feldolgoztuk, és új szerzemények is helyet kaptak a műsorban. A zenekar tagjai egytől egyig fantasztikus művészek, azonnal volt közöttünk kémia, KicsiDope-pal és a többiekkel pedig nemcsak szakmailag, emberileg is nagyon jól működünk együtt. A koncertjeinken pedig vendégként Dopeman is feltűnik majd” – árulta el Mohamed Fatima, aki nemrég megmutatta ritkán látott férjét is. Az énekesnő egyébként saját és a Fekete Vonat régi slágerei mellett új dalokon is dolgozik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top