nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vanda lakásfoglalóról

Kiderült, ki foglalta el Schumacher Vanda lakását, míg ő Amerikában volt

Végül nem is bánta volna, ha a férfi marad.

Schumacher Vanda egy időre Los Angelesbe költözött, hogy kipihenje az elmúlt év fáradalmait. A műsorvezető lelkesen számolt be követőinek arról, éppen mi történik vele. Egyik alkalommal egy megdöbbentő történetet osztott meg, melyben egy férfi Tinder-profiljáról készült képernyőfotó volt, amin egyértelműen látszott, hogy az úriember Vanda lakásában tartózkodik

Schumacher Vanda

Fotó: Instagram

A ValóVilág11 műsorvezetője hazatért, és egyből a Reggeliből jelentkezett be, ahol elmesélte, kicsoda volt valójában a képen szereplő férfi.

Ez úgy volt, hogy a legjobb barátnőm küldte át, hogy egy társkeresőn megtalálta ezt a képet, de hogy az annyira az én lakásom, hogy neki is feltűnt. Úgy küldte át, hogy ezt elfelejtetted megemlíteni – magyarázta Vanda. –  Amikor kint voltam Bogotában a Celeb alatt, akkor a barátaim kicsit bulizgattak a lakásomban, azt hittem, valaki odavitte fel és ez lesz a revans és kibukik, hogy valakinek a csávója. Kiderült, hogy nem, így vártam, hogy amikor hazaérek, ott marad a csávó, de sajnos nem volt ott. Igazából úgy voltam vele, soha senki nem hozott ennyi dizájner cuccot a lakásomba és ilyen rend sem volt még, tehát felőlem maradhat. Nagyon jó csávó volt, de kiderült, mielőtt én odaköltöztem volna, egy amerikai lány lakott három hónapig a lakásban és az ő csávója volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top