nlc.hu
Sztárok

Bach Szilvia a magánéletéről

Bach Szilvia: „Egyedül akarom leélni az életem” – a 62 éves humorista megdöbbentő vallomása

Elárulta, miért nem akar már párkapcsolatot.

Bach Szilvia szakmai élete töretlen: Jolika bőrébe bújva szórakoztatja a közönséget, tele van fellépésekkel, mellette fest, ír és utazgat a lányával, Danics Dórával. Magánéletéről ritkán mesél a 62 éves humorista-színésznő-énekesnő, most azonban kivételt tett. A BEST magazinnak adott interjúban többek között erről is vallott. Elmondása szerint jól érzi magát egyedül. A válása után ugyan voltak párkapcsolatai, de immár nem vágyik társra.

Bach Szilvia,

Bach Szilvia paródiáit ma is imádja a közönség – Fotó: Sajtóklub

„Nyolcéves volt Dóri, amikor elváltunk az édesapjával, utána a férjem annyira nem vett részt sem az én életemben, sem a lányáéban. Szerencsére ez mára megváltozott, rendeződött a kapcsolatuk. (…) Én nagyon régóta jól vagyok a bőrömben. (…) A válás után voltak párkapcsolataim, aztán rájöttem, nekem egyedül a legjobb. A Bak jegyében születtem, és a Bak egymagában áll a sziklán, így én már pontosan tudom, egyedül akarom leélni az életem. Egyedül vagyok a színpadon, egyedül, amikor írok vagy festek, az életben is nagyon jól megvagyok magamban” – árulta el Bach Szilvi, aki az interjúban a lányáról is beszélt, valamint arról is, mennyire hisz a sorsszerűségben, illetve hogyan jött a festészet az életébe.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top