nlc.hu
TV-sztárok

Danics Dóra fogyása

Rengeteget fogyott, teljesen átalakult Danics Dóra, az X-Faktor első női győztese

Danics Dóra 8 évvel ezelőtt nyerte meg az X-faktort, így ő lett a tehetségkutató első női győztese. Megnéztük, mi történt vele, mennyit változott azóta, és jelenleg mivel foglalkozik.

Az idén 35. születésnapját ünneplő Danics Dóra kommunikáció szakot végzett, majd vágóként helyezkedett el. Az ország először 2012-ben ismerhette meg, amikor jelentkezett az X-Faktorba, de ott a Mentorok házában kiesett. A fiatal, tehetséges lány azonban nem adta fel, a következő évben újra próbálkozott, mentora pedig Geszti Péter lett, végül megnyerte a műsor negyedik évadát, ezzel ő lett az  X-Faktor első női győztese. 2016 óta jelenleg is a Cimbaliband zenekar énekesnője és musicalszínésznőként is dolgozik.

Danics Dóra akkor és most

Danics Dóra 2013-ban, az X-Faktor válogatóján (Fotó: Sajtóklub) és Danics Dóra napjainkban (Fotó: Danics Dóra/Instagram)

2017-ben színészként is kipróbálta magát, szerepelt az Oltári csajok című sorozatban mint Bianca. Ugyanebben az évben jelent meg első albuma Bújócska címmel.

Életmódot váltott

Szakmai életében nem történt éles váltás, a magánéletében azonban igen: az énekesnő teljesen átalakult, 10 kilót fogyott.

„Tíz kilót adtam le az elmúlt évben, de nem azért, mert őrült diétába kezdtem. Öt éve nem eszem húst, és tavaly április óta vegán életmódra váltottam. Ezért ment le rólam ennyi kiló, nem azért, mert fogyókúrázom. Ma már XS-es, 34-es méretű ruhákat hordok, a régiek nagyok rám. De egyáltalán nem bánom. Rengeteg bókot kapok, ami kicsit helyretette a mindig is gyenge lábakon álló önbizalmamat” – magyarázta korábban a Borsnak Bach Szilvia lánya, Danics Dóra. 

Danics Dóra akkor és most

Danics Dóra rövid, göndör haját is hosszúra váltotta (Fotó: Danics Dóra/Instagram)

Nemcsak a kilóknak, a szemüvegnek is búcsút intett

„Azért döntöttem úgy, hogy megműttettem a szemem, mert én távolra nem láttam jól, és nagyon zavart, hogy nem tudok elmenni egy színházi előadásra, moziba, egy idő után már nem tudtam elolvasni az utcatáblákat, és sajnos kicsit én hiú természetű vagyok, és én nem hordtam szemüveget. Igaz, hogy volt szemüvegem, de nem hordtam” – mondta korábban egy szemklinika videójában Danics Dóra.

Magánéletéről nem sokat mesél

Danics Dóra családjáról keveset beszél: édesanyja Bach Szilvia színésznő-humorista, édesapja pedig Egyiptomban él, akit a kialakult járványhelyzet miatt hosszú ideje nem tudott meglátogatni. Sajtóértesülések szerint az énekesnő párkapcsolatban él, de párját óvja a nyilvánosságtól.

Sztárok, akik elfelejtettek öregedni:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top