nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi börtönléte

Ügyvédje szerint Lagzi Lajcsival szigorúan, de nagyon emberségesen bánnak a börtönben

Nem kivételeznek a zenésszel.

Nem mindig jelent előnyt, ha egy fogvatartott országosan ismert, Lagzi Lajcsinak is beszóltak a börtönben. Ügyvédje elárulta a Fókusznak, hogy nem kivételeznek a zenésszel a rácsok mögött. „Ugyanolyan módon bánnak vele, mint bárkivel. Szigorúan, katonásan, de nagyon emberségesen és korrektül bánnak vele, az elmondása szerint” – nyilatkozta Csontos Zsolt.

Lagzi Lajcsi,

Szigorú feltételekkel tölti a büntetését Lagzi Lajcsi – Fotó: Sajtószoba

Baracskán az elítéltek fél 5-kor kelnek, és este 8 órakor van a takarodó. A családtagokkal heti 50 percben van korlátozva a telefonálás. Ügyvédjével korlátlanul beszélhet a zenész. Lajcsi egyelőre nem dolgozik, egészségi állapota sem engedné meg ezt. „Pszichésen nagyon erős. Gyakorlatilag kifogástalanul viseli a büntetést. Méltósággal tölti odabent a szabadságvesztését. Abszolút szabálykövetően, jogkövetően. Folyamatos felügyelet alatt áll. Le van gyengülve, nincs túl jó egészségi állapotban, de ez kint sem volt másként. Nyilvánvalóan odabent nem gyógyult fel” – árulta el az ügyvédje, aki amikor legutóbb beszélt Lajcsival, a zenész még a gyengélkedő volt. De valószínűleg nemsokára elhelyezik a többi fogvatartott közé.

Nem sok fogvatartottal került eddig kapcsolatba, lévén, hogy a gyengélkedőn volt, de azoktól akikkel kapcsolatba került, többnyire csak pozitív visszajelzést kapott, tehát barátságosan, normálisan fogadták, semmilyen atrocitás nem érte a börtönben” – mesélte Csontos Zsolt. Ami a beszólásokat illeti, azok állítólag csak elszigetelt esetek voltak.

 A 3 év 6 hónap büntetésből még csak alig 2 hét telt el, különböző kedvezményekkel azonban ez még csökkenthető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top