nlc.hu
Sztárok

ByeAlex egészséget kíván Gálvölgyi Jánosnak

ByeAlex Gálvölgyi Jánosról: „Gyerekként ittam azt a cinikus intelligenciát, ami árad belőle”

Örült a hírnek, hogy jobban van Gálvölgyi.

Gálvölgyi János múlt hét szerdán került kórházba, miután légzési nehézségei támadtak. A színművész majd’ egy hétig intenzíven feküdt és az egész ország aggódott érte, azonban tegnap végre megnyugtató információk jöttek az állapota felől. Lányai, Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka a Facebookon tudatták, édesapjuk túl van az életveszélyen, lassú gyógyulás vár rá, de a nehezén már túl van. 

Több híresség is felszólalt Jánossal kapcsolatban, aggodalmukat és jó kívánságaikat fejezték ki. ByeAlex is közzétett most egy bejegyzést Facebook-oldalán, melyben kifejtette, mit jelent számára a művész munkássága. 

ByeAlex

Fotó: RTL

„Ma olvastam, hogy Gálvölgyi János jobban van. Őszintén örülök ennek. Nagyon sokat jelent számomra a humora, a jelenléte. Gyerekként, fiatalként szinte ittam azt a cinikus intelligenciát, ami árad belőle. Remélem, hamar erőre kap és visszatér a színpadra is! Szupererőt, egészséget művész úr!” – írta posztjában ByeAlex. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top