nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta a képszerekesztésről

Horváth Gréta nem retusálja a fotóit: „Örülök, ha nincs kalácsképem”

Fél attól, hogy mi lenne, ha nem ismernék fel.

Horváth Grétát nem kímélte az élet az elmúlt években. Miután férje elhagyta a Dancing with the Stars táncosáért, igyekezett megküzdeni a veszteséggel, miközben egyedülálló anyaként is helyt kellett állnia. Mindeközben életmódot váltott, mellyel sikeresen le is fogyott és egy orrplasztikát is bevállalt

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Most kérdezz-felelek játékra hívta követőit, ahol egyik rajongója kerek-perec megkérdezte, tölteti-e a száját is. Az influenszer nem köntörfalazott a válaszban. 

„Kb ötször voltam már. Máshol nincs töltve a fejem… Ugye senki nem gondolja komolyan, ahonnan kiment a zsír, oda én magam nyomatok pénzért valamit? – kezdte, majd kitért arra is, milyen félelmei vannak a szerkesztéssel kapcsolatban. – Örülök, ha nincs kalácsképem, most is kerek a fejem, csak jó a szög a fotókon. De nem retusálok semmit, mert rettegnék azon, ha találkozunk, azt mondja valaki, jéé, ez sem olyan, mint a képeken.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top