nlc.hu
Sztárok

Tabáni István és az éneklés

Így él jelenleg Tabáni István, a Csillag születik egykori győztese

Az énekes 2009-ben nyerte meg a műsort.

Tabáni István korábban elmondta, hogy ma is szívesen szerepelne televíziós műsorokban, de bánatára nem hívják egyikbe se. Két kisfiú apukája, akik hiperaktívak, ezért alaposan oda kell rájuk figyelni.

Tabáni István

Tabáni István (Fotó: Olajos Piroska)

„Még mindig főállású énekes vagyok, de természetesen egyben apuka is, ráadásul a fiaim még picik, 5 és 2 évesek. Nagyon dolgozom azon, hogy mindkét szerepben jól helytálljak, de nagyon nehéz megteremteni az egyensúlyt. Biztos van sok család tündéri, könnyen kezelhető gyerekekkel, az enyémek viszont hiperaktívak. Állandó a harc köztük, ami sok energiát elvisz. A nagyobbiknál egyébként már megmutatkozott, hogy jó a hallása, szóval nem tartom kizártnak, hogy követnek engem a művészi pályán. Számos buktatója van ennek a hivatásnak, s az kevés, hogy valaki szépen énekel” – nyilatkozta az énekes a Metropolnak, majd így folytatta.

„A koronavírus anyagilag és gazdaságilag is visszavetette az embereket, és még mindig érezhetők az utóhatások. A környezetemben is vannak olyanok, akik egészen máshogy gondolkodnak, mint a pandémia előtt. Persze, engem is sokként értek a történtek, az én személyiségemet is formálta a pandémia, de próbálok minden rosszból valami jót kovácsolni. Azon is gondolkodtam már, hogy ha luxusban, egy kacsalábon forgó palotában élnék, nem élném meg azokat a mélységeket zeneileg, valamint nem lennék olyan hiteles. A nagy külföldi sztárok is egy trauma, egy lelkileg nehéz időszak után írták a legnagyobb, legőszintébb slágereiket” – mondta Tabáni István.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top