nlc.hu
Sztárok

Így él most Tabáni István

Tabáni István szerint elfeledkeztek róla a tévében, mert sosem hívják műsorokba

Hiába nyerte meg a Csillag születik 2. szériáját, nincs nagyon felkapva azóta.

Idén lesz 14 éve annak, hogy megnyerte a Csillag születik 2. szériáját Tabáni István, aki időközben 45 éves lett, valamint kétgyermekes apa. Az egész ország megismerte akkor, most mégis alig látni a képernyőn. Az utcán azonban még mindig felismerik. A múlt hét végén Egerben járt, és mint mondja, felemelő érzés volt számára, hogy amikor sétált a feleségével Eger utcáin, többen is megismerték. “Több mint 13 év telt el a Csillag születik óta, annyira nem vagyok felkapva, de azt érzékelem, ennek ellenére kíváncsiak rám az emberek” – mesélte a Blikknek.

Tabáni István,

Tabáni István szívesen szerepelne többet tévéműsorokban – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Az énekes a mai napig úgy érzi, nagyon sokat köszönhet a műsornak, hiszen rengeteg pozitív élményt kapott anno, viszont örülne, ha meghívnák pár műsorba, hogy újra a tévében láthassák a nézők. “Egyelőre sajnos nem gondolnak rám a szerkesztők, de én mindenesetre nyitott vagyok” – vallotta be a bulvárlapnak Tabáni István, aki nagyon boldog a feleségével, Csillával és a két fiukkal, az ötéves Nataniellel és a kétéves Noellel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top