nlc.hu
TV-sztárok

Tabáni István nem érti, miért nem kap szerepeket

Tabáni István: „Vannak olyan műsorok, amiket látva nem is értem, miért nem jutok a szerkesztők eszébe”

Bár vannak olyan műsorok, amikben ő maga sem szívesen venne részt.

Tabáni Istvánt 2009-ben nyerte meg a Csillag születik második szériáját. Akkor rengetegen megkedvelték az énekest, aki azóta már kétgyermekes apuka. Ugyan a mai napig koncertezik, a tévében nemigen lehet látni. 

Tabáni István

Tabáni István (Fotó: Olajos Piroska)

István nem érti, miért nem kap megkereséseket, pedig lenne olyan műsor, amit szívesen vállalna. 

Vannak olyan műsorok, amiket látva nem is értem, miért nem jutok a szerkesztők eszébe. Ilyen a Csináljuk a fesztivált! Azt gondolom, ha én nem vagyok abba a műsorba való, akkor senki. Tényleg nem tudom, mi lehet az oka. Talán nem vagyok szimpatikus. Nem hiszem, hogy beköltözős realityt vállalnék, mert kétlem, hogy a többiek együtt tudnának velem élni. A látszat ellenére ugyanis nem mindig könnyű velem kijönni. Táncos műsorhoz már lenne kedvem, de nem tudom, mennyire tudnék jól teljesíteni. Valójában nyitott vagyok bármire, ami illik a személyiségemhez, de legszívesebben olyan produkcióban szerepelnék, amely az énekléshez kötődik” – nyilatkozta a Blikknek az énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top