nlc.hu
Sztárok

Tabáni István interjú: a média felejtett el egy picit

Tabáni István szerint a nézők nem felejtették el őt, csak a média

Akadnak műsorok, amelyekben szívesen szerepelne, csak nem hívják.

Tabáni István, a Csillag születik című tehetségkutató korábbi győztese volt Palik László Palikék világa elnevezésű műsorának legutóbbi vendége, és többek között arról is beszélt, hogy mi történt vele az elmúlt évtizedben, miután a celebes műsorokban nem látni.

Tabáni István

Tabáni István (Fotó: YouTube)

Pedig szerepelne ő, csak úgy érzi, elfeledkeztek róla a műsorkészítők. „Nem volt tudatos, eltűnni nem akartam. Annyit szeretek megosztani magamból, amennyi valós. Nem jövök ilyen történetekkel, hogy csináltam valamit, ami nem is igaz. Vannak sajnos, akik ezzel élnek, és nem válogatnak az eszközökben, hogy szinten tudják magukat tartani. Lehet, hogy unalmasnak tűnhet az életem, de legalább nem hazugsággal színezem” – mondta, és azt is hozzátette, hogy van benne azért némi keserűség.
„Az emberek nem felejtettek el, azért ott van az emlékezetükben, hogy én voltam a Csillag születikben, Tabáni István. Szerintem a média felejtett el egy picit, nem kapok úgy meghívásokat.”

Tabáni a tehetségkutató műsor után, sikerei dacára nem lett belőle celeb. Bár szerepelt még olykor az RTL Klub műsoraiban, többek között a Vacsoracsatában is, sokkal inkább a koncertezésre és az új dalok írására fókuszált. A magánéletét nem volt hajlandó kirakatba tenni, a bulvárlapokból egyre inkább kikopott a neve, azonban az előadóművészi pályán maradt. Még további két stúdióalbumot adott ki, a legutóbbi 2015-ben jelent meg. Máig stabil rajongótáborral rendelkezik. A világjárványt megelőző hetekben többek között a Művészetek Palotájában is fellépett és nyáron is koncertezett, amikor csak tehette.

(24)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top