nlc.hu
Sztárok

Keserű Balázs Balogh Leventétől menne nyugdíjba

Az álommeló győztese: „Remélem, ez hosszú távú munkakapcsolat lesz, örülnék, ha tőle mennék nyugdíjba”

Szeretne bizonyítani.

Hat hét küzdelem után múlt pénteken véget ért Az álommelót, melyet Keserű Balázs nyert meg. A visszahúzódó fiú ezáltal egy évig lesz Balogh Levente elnöki asszisztense. Ez nemcsak jó pozícióval, hanem busás összeggel is jár. Balázs szeme előtt viszont csak az lebeg, hogy ne okozzon csalódást. 

Keserű Balázs

Fotó: RTL

„A produkció egy különleges állásinterjú volt számomra, bár az igazi próbaidőszak csak most kezdődik – kezdte a BEST magazinnak Balázs. – A szerződésem határozott időre, egy évre szól. Ez idő alatt szeretném bebizonyítani Leventének, hogy jó döntést hozott, amikor engem választott. Ha meglesz közöttünk a kémia, és tudok bizonyítani, akkor remélem, ez hosszú távú munkakapcsolat lesz. Én örülnék, ha tőle mennék nyugdíjba.”

Balázs a magazinnak arról is beszélt, milyen nehezen dolgozta fel, hogy elhunyt a nagypapája, aki szerinte most nagyon büszke lenne rá. „Sajnos azelőtt elment, hogy a mesterdiplomámat megszereztem volna. Tudom, azt becsülné a legjobban, hogy a forgatások alatt végig meg tudtam maradni embernek, nem szálltam el. Azt mondaná: »kis unokám, ezt nevezem«, aztán koccintanánk egy whiskyvel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top