nlc.hu
Sztárok
Jakupcsek Gabriella volt Tatár Csilla vendége

Jakupcsek Gabriella: „A TV2-nél az életem függött azon, hogyan döntenek, megy tovább a műsor vagy sem”

Nem volt minden arany, ami fénylett.

Jakupcsek Gabriella volt a vendég Tatár Csilla KIRAKÓS című podcastjének második adásában. A műsorvezető visszarepült az időben, és felidézte, milyen volt az a tíz év, amit a TV2-nél töltött a 2000-es évek elején. Kívülről talán nem is gondoltuk, hogy az élete nem csupán csillogás és fényűzés volt.

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella (Fotó: KIRAKÓS[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"])

„Küzdelmes volt, borzasztó sok stresszel. A TV2-n úgy indult a nap, hogy reggel nézted a nézettséget, az életem függött azon, három hónap múlva hogyan döntenek, megy tovább a műsor vagy sem. Elképesztő stressz volt – idézte fel Gabriella. – Akkor nagyon sokat foglalkoztak velünk. A bulvár a kilencvenes években indult, és mi annyira célpontban voltunk, hogy mindenki azt figyelte, te hova mész, kivel mész, mit csinálsz. Ez borzasztó teher volt. Nekem vidékre vagy külföldre kellett menekülni. A gyerekeim nem jöttek ki velem az utcára, hogy ne írjanak róluk.”

Gabriella arra is emlékezett, hogy akkoriban a nőknek mindenüket ki kellett pakolniuk, ami ma már hatványozottan igaz. Mindezt úgy, hogy ő sosem volt magamutogató. „Egy kifejezetten fiús, nem mutogatós lány voltam és vagyok. Hatalmas kontraszt volt a tévés és a civil megjelenésem között. A hajam, a teljes kinézetem nem a saját kezemben volt. Mondtam is többször, hogy bárcsak a Liptai Claudiával dolgozhatnék, aki rendet rak. Aki kiáll magáért. Én nem mertem sokszor harcba szállni, csak később tanultam ezt meg. Sok idő, mire eljutok odáig, hogy az asztalra csapok, de ma már megteszem ezt.”

Vágó Réka, Jakupcsek Gabriella, Tatár Csilla

Vágó Réka, Jakupcsek Gabriella, Tatár Csilla (Fotó: KIRAKÓS)

Tatár Csilla YouTube-oldalán látható KIRAKÓS podcast vendégei olyan sikeres és szakmájukban elismert nők, akikre példaként lehet tekinteni. Minden epizód elején Vágó Réka női cipőtervező ismeretlenül, az aktuális vendégek cipőjén keresztül ad róluk egy jellemrajzot, kitalálja, mivel foglalkozhat az adott riportalany. A lábbeli pedig annak a megtett útnak a szimbolikája, amin ezek a nők végig mentek. Vajon mit várt el tőlük a világ, mi volt velük kapcsolatban a legnagyobb félreértés, hogyan taposták ki maguknak a saját útjukat? Ezeket a sorsfordító történeteket rakják ki az asztalra ismert és sikeres nők. A beszélgetések május 10-től, hetente új részekkel lesznek láthatóak Tatár Csilla YouTube-oldalán.

A teljes beszélgetés ITT megtekinthető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top