nlc.hu
Sztárok

Lukács Miki az apaságról

Lukács Miki örömmel maradt otthon egyéves lányukkal: „Egyáltalán nem volt fájó az egómnak”

Miki magára vállalta, hogy otthon marad Peller Annával közös kislányával, Annabellával.

Márciusban jelentette be Peller Anna és Lukács Miklós, hogy a válás mellett döntöttek, ami sokakat óriási meglepetésként ért. Ők maguk már feldolgozták, hogy kapcsolatuk véget ért, hiszen már évek óta érezték, hogy valami nincs rendben. Mindezt igyekeznek mégis úgy intézni, hogy lányuk, Annabella a legkevesebbet érzékeljen ebből, a jövőben pedig reménykednek benne, olyan párt találnak, aki be tud illeszkedni egy mozaikcsaládba. 

Lukács Miki

Lukács Miki a Reggeliben

Miki most a Reggeli vendége volt, ahol az apaságról beszélt és arról, milyen volt, amikor Annabellával ő maradt otthon, míg Anna visszament dolgozni. 

„Egyáltalán nem volt fájó az egómnak. Nálunk organikusan alakult így, hiszen Anna volt egyesztendős koráig otthon Annabellával. Nekem pedig annyira borzasztóan kellemetlenül, lidércesen rossz munkahelyem volt akkor, az MTVA-ban dolgoztam a kereskedelmi osztályon, hogy gyakorlatilag nekem ez egy öröm volt – mondta Miki, majd hozzátette, szerinte az a fontos, hogy az apák legyenek tisztában saját, gyermekük és párjuk igényeivel, és mindezt hozzák közös nevezőre. – Az apává válás szerintem nem akkor kezdődik, amikor a hímivarsejt megtermékenyíti a petesejtet – bár biológiai értelemben akkor leszünk apák –, hanem akkor, amikor segítünk a barátnőnknek, feleségünknek, csajunknak például már áldott állapotban. Amikor odavisszük a karamellás italt később, hogy legyen teje, amikor a kicsi csak ránk szorul és igényei vannak, de nem tudja még elmondani, ott van előttünk, bepelenkázzuk, segítjük különböző időszakokban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top