nlc.hu
Sztárok

Bondár Anna és Peleskey Bence között nagy a szerelem

Párra lelt Peleskey Bence, Szabados Ági exe

A korábbi testépítő az RTL-es műsorvezető, Szabados Ági párja volt.

Szabados Ági és Peleskey Bence 2019-ben jöttek össze, majd egy évvel később hullámvölgybe került a kapcsolatuk. Bár visszataláltak egymáshoz, a jelek szerint nem működött a dolog, így külön utakon folytatják. A Blikk arról cikkezik, hogy Peleskey Bence már meg is találta a boldogságot, méghozzá az egyik legjobb magyar női teniszezőnk, Bondár Anna személyében. A lap szerint tavaly decemberben, a tenerifei edzőtáborban még tanácsadóként kísérte el Bence a játékost, pár napja viszont már párként posztoltak egymásról az Instagramon. A fotó decemberben készült Tenerifén.

„A kép valódi, nincs »belenyúlva«, bár nem volt egyszerű. Volt egy ötletem. A hátamon mászott fel Anna, és körülbelül tíz perc alatt elkészült. No, nem annyit állt a karomon, az csak pár másodperc volt. Viszont visszanézve a képet, itt már megvolt köztünk a kémia” – nyilatkozta az egykori válogatott testépítő.

Peleskey Bence

Peleskey Bence (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top