nlc.hu
Sztárok

Pap Dorci félelme

Pap Dorci nem mindennapi fóbiájáról vallott

Mindenkinek van valami kattanása.

Pap Dorci az Exatlon című műsor után vált országszerte ismert hírességgé. Azóta a Dancing with the Starsban is megmutatta tánctudását, most pedig állandó szereplője a Zsákbamacskának. Ha ez nem lenne elég, a 20 éves Dorci életét a média is rendesen felkapta, így lehet arról is tudni, mikor szerelmes, mikor megy át egy szakításon vagy éppen hova költözik, ez pedig, mint korábban említette, megviseli mentálisan

Pap Dorci

Fotó: TV2

A Szerencsekerék ma esti előzeteséből viszont az látszik, ha úgy kell, mégis tud jókedvűen mulatni Dorci. Az adásban nem csak a nagy összegű nyereményért harcol majd, hanem egy érdekes fóbiájába is beavatja a nézőket, ugyanis retteg a sótartótól. 

„Nem a sótartótól, hanem nem adom kézből kézbe a sót senkinek, és én se veszem el senkinek a kezéből a sótartót. Nem tudom megmondani, hogy miért, hogy mi fog történni, ha elveszem, és azt sem, hogy ez hogy és mikor jött nekem, de nem veszem el. Ez ilyen babona” – magyarázta Kasza Tibinek Dorci. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top