nlc.hu
Sztárok

Pap Dorci nem ismerte a muszkli szót

Szerencsekerék: Pap Dorci nem tudta, mit jelent a muszkli szó

Milliókat bukott azon, hogy nem ismerte a szó jelentését.

Pap Dorci volt a Szerencsekerék hétfői adásának vendége, aki egészen az utolsó két körig gyakorlatilag nem szerzett pénzt. Az Exatlon korábbi versenyzője szinte végig duzzogott, amit Kasza Tibi többször meg is jegyzett neki. Az utolsó előtti feladványnál szerencséje volt, hiszen kipörgette az egymillió forintot, végül több mint kétmillióval sétált be a fináléba.

A témakör a muszklis madár volt, ami feladta a leckét a Zsákbamacska cicájának, hiszen előbbi szót még sosem hallotta. Kasza Tibi csak hüledezett, mondván, egy exatlonosnak illene ismernie a szót.

Pap Dorci Szerencsekerék

Fotó: TV2

„Mi az a muszklis? Nem tudom, mi az” – ismételgette Dorci, amíg kijött a 12 betűből álló szó, viszont nagyon kevés látszott belőle, így végül nem találta ki. A megfejtés egyébként izompacsirta lett volna, és hát ha ismerné a muszklis szót, az nagy segítség lett volna számára. A bukás után kiderült, hogy további egymillió forintot vitt volna haza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top