nlc.hu
Sztárok

Több átverése is volt a sztármodellnek

Nem csak gyógyszerhez jutott ingyen a szexszel vesztegető magyar sztármodell

Kiderült, másokat is átvert, csak máshogy...

Pár hete robbant a hír, miszerint vesztegetés, illetve vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt indult eljárás a nyíregyházi háziorvos és egy 43 éves, budapesti nő ellen. A nő felajánlotta a háziorvosnak a szexuális szolgáltatását, cserébe azt kérte, hogy az orvos vényre írjon fel neki egy fogyását elősegítő gyógyszert, amelyre ő nem jogosult, mivel azt cukorbetegek kezelésére alkalmazzák. A háziorvos elfogadta az ajánlatot, és eleget tett a kérésnek annak ellenére, hogy a nő nem tartozott az ellátási körzetébe és a kért gyógyszer felírására nem volt jogosult. 

A magyar médiában is jól ismert sztármodellről most kiderült, nem csupán gyógyszert szerzett be illegális módon. Évekkel ezelőtt egy szépségszalonból több alkalommal is sikeresen távozott fizetés nélkül. 

Illusztráció

Fotó: Getty Images

A neve elhallgatását kérő fodrász a Blikknek mesélte el, hogyan károsította meg a szalonját a modell több alkalommal is. „Bejelentkezett a stúdiónkba, és az első alkalommal hajhosszabbítást kért. Nem volt könnyű dolga a munkatársaimnak, mert nagyon világos színűre kellett festeni a póthajat, ami időigényes, ám elvégeztük a munkát, a kliens pedig elégedett volt. Sajátos stílusban közölte, hogy milyen ciki, de nincs nála semennyi készpénz, később majd megadja a tartozását. Mivel a médiában ismert személyiségről volt szó, bíztunk benne, ráadásul kedves is volt, ezért elengedtük – mesélte az informátor, aki elmondta, következő alkalommal nemcsak a haját, hanem a körmeit is megcsináltatta. 2008-ban összesen majdnem 100 ezer forinttal lépett le a modell, akinek később bottal üthették a nyomát. – Újra a lerázós dumával jött, ami már mindenki számára kellemetlen volt, ezért próbáltuk kérni, hogy fizessen, de ismét csak ígérgetett. Alapvetően jóindulatú személyiség vagyok, és még itt sem fogtam gyanút. Bartert is ajánlott, de ez sem következett be soha, aztán végleg eltűnt. Hiába kerestük, nem adta meg a tartozását.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top