nlc.hu
Sztárok

Jeff Bezos eljegyezte Lauren Sanchezt

Jeff Bezos 5 év után eljegyezte a barátnőjét, Lauren Sanchezt

A páros jelenleg Cannes-ban partizik a milliárdos 500 millió dollárt érő hajóján. Többen is kiszúrták, hogy a barátnője egy feltűnő gyémántgyűrűt visel.

A világ egyik leggazdagabb embere, Jeff Bezos jelenleg Cannes-ban élvezi a napsütést és az életét, hiszen az Amazon Prime Videón keresztül filmes érdekeltségei is bőven akadnak. Az 59 éves techmilliárdos már 2018 óta elválaszthatatlan barátnőjétől, az 53 éves Lauren Sancheztől, de a kapcsolatuk csak azután vált hivatalossá, hogy 2019-ben pont került Bezos házasságának végére Mackenzie Scott-tal.

Bezos és Sanchez eljegyzését nemcsak a nő kezén látható gyűrű árulja el, hanem a Page Six egy bennfentest is megszólaltatott, aki megerősítette neki, hogy ők ketten már jegyben járnak.

Lauren Sanchez és Jeff Bezos

Jeff Bezos és Lauren Sanchez a Vanity Fair Oscar-partiján (Fotó: Lionel Hahn/Getty Images)

Sancheznek a két előző kapcsolatából három gyermeke született, akik jelenleg 22, 16 és 15 évesek. Bezosnak az előző házasságából négy gyermeke született, az első felesége a válás után a világ leggazdagabb nőjévé avanzsált. A férfi vagyonát jelenleg 139 milliárd dollárra becsülik. Bezos és Sanchez szinte minden idejüket együtt töltik, a nő egyszer azt nyilatkozta a kedveséről, hogy rendkívül boldog vele, mert mindennap inspirálja és jobb emberré teszi őt.

Ő a legszeretőbb férfi, akivel valaha találkoztam.

Egy Instagram-posztban pedig megemlítette, hogy a férfi mosolya minden napját bearanyozza. Talán szó szerint értette?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top