nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián szerelmi élete

Zámbó Krisztián: „Zsuzsikának bejön apu, mint férfi!”

Az énekes párja szerint Jimmy jóképű férfi volt.

Zámbó Jimmyről élethű viaszszobor készült, melyet az énekes családja is megtekintett a budapesti panoptikum megnyitóján. Jimmy legidősebb fia, Zámbó Krisztián a Borsnak elmondta, hogy szerelme, Zsuzsika szerint édesapja igencsak megnyerő férfi volt.

„Zsuzsikával tizenkét év alatt már sok mérföldkövet megéltünk, és azt hiszem, ez is egy emlékezetes pontja a kapcsolatunknak. Kicsit ő is közel kerülhetett apuhoz, láthatta, milyen testalkata volt, hogy olyan hosszú lábai vannak, mint nekem. Négyszemközt, nevetgélve meg is jegyezte, hogy bejön neki apu, mint férfi! Ez nekem is bók, hiszen egy vérből valók vagyunk, hasonlítunk egymásra apuval” – mesélte Krisztián, aki azt is hozzátette, min változtatna a figurán.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián (Fotó: Trenka Attila)

„Persze nem volt könnyű dolguk a kivitelezőknek, hiszen csak régi fényképekről dolgozhattak. Hogy a szeme még élettel telibb legyen, az öcsém, Szebasztián szemét mintázták le, az ő kékes árnyalata hasonlít leginkább apuéra, az enyém zöld. Jó lett volna, ha az én arcomból pedig az államat használják fel.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top