nlc.hu
Sztárok

Betegsége miatt lemondta koncertjeit Céline Dion

„Megszakad a szívem” – Céline Dion betegsége miatt lemondta minden koncertjét

Az énekesnő reméli, hogy idővel újra színpadra tud majd állni.

Szomorú hírt tettek közzé a kanadai énekesnő közösségi oldalain, egészségügyi okok miatt le kellett mondani az összes, 2024 áprilisáig tervezett koncertet, így elmarad a magyarországi fellépés is, ami  2024. március 26-án lett volna Papp László Sportarénában. 

Nagyon sajnálom, hogy ismét csalódást kell okoznom. Nagyon keményen dolgozom, hogy visszanyerjem az erőmet, de a turnézás nagyon megterhelő, még akkor is, ha csúcsformában vagy. Nem fair veletek szemben, hogy folyamatosan halogatjuk a koncerteket, és bár megszakad a szívem, az a legjobb, ha most mindent lemondunk, amíg tényleg készen nem állok arra, hogy újra színpadra álljak. Szeretném, ha mindannyian tudnátok, hogy nem adom fel… és alig várom, hogy újra láthassalak titeket!”írta Céline Dion. 

Céline Dion

Fotó: Alice Chiche / AFP)

Az énekesnő úgynevezett Stiff-Person-szindrómában (SPS) szenved, ez egy ritka, izommerevséget okozó neurológiai rendellenesség. A betegség idővel egyfajta emberi szoborrá változtatja a betegeket meggátolva a járást és a beszédet is. Mivel az SPS-t csak néhány éve fedezték fel egyáltalán, ezért gyógyítani sem tudják, egyelőre csak a folyamat lassítására van lehetőség. 

Céline Dionnak korábban is le kellett már mondania fellépéseket betegsége miatt, akkor a Courage World Tour észak-amerikai koncertjei maradtak el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top