nlc.hu
Sztárok

Curtisék megtalálták az őj otthonukat

Curtisék megtalálták az új szerelmi fészküket

A rapper új bejegyzése arról árulkodik, hogy megvan az új otthonuk.

Úgy tűnik, megvan Curtis és párja, Barnai Judit új közös otthona, szúrta ki a Blikk.

„A mai napon sikerült megvásárolni a házunkat”– írta a rapper privát Facebook-oldalán.

Curtis és Barnai Judit

Curtis és Barnai Judit (Fotó: Instagram)

Nagy az öröm, hiszen a rapper szeretne kiszakadni a pörgős életből, csöndre, nyugalomra vágyik. A Blikknek május elején úgy nyilatkozott, hogy leszámolnak a budapesti bulizós élettel és párjával Barnai Judit kosárlabdázóval vidéki, kertes házba költöznek.

„Már nem vágyom ilyenekre. Nincs kedvem bulizni, nyugalomra vágyom. Az elmúlt években kiéltem magam, rengeteg lehetőségem volt szórakozni. Manapság inkább a csend vonz. Régi álmom volt kertes házba költözni, ráadásul az ingatlan mellett egy gyümölcsös van, így tényleg alig lesz körülöttünk valaki” – mondta május elején a rapper.

Érthető, ha igényli a változást, Curtis mögött nehéz évek állnak: lassan három éve, hogy bevallott, gondjai vannak a kábítószerrel és elvonóra ment. Azóta tiszta, de a botrányok mégsem kerülték el. Tavaly nyáron attól volt hangos a sajtó, hogy ismét különváltak Majkával, akkor többen arra gyanakodtak, a rapper visszaesett, de bizonyította, ez nem történt meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top