nlc.hu
Sztárok

Fodor Zsóka fürdőruhás képe

Fodor Zsóka fürdőruhás képe nagy sikert aratott

Fodor Zsóka szakmai élete jól alakult, a magánéletéről azonban ez nem mondható el.

Fodor Zsóka az 1960-as években kezdett filmekben szerepelni, 25 filmben és több mint 300 színdarabban játszott, 240 filmhez adta a hangját, ám az országos ismertséget az 1998-ban induló Barátok közt hozta meg számára, amelyben Vili bácsi feleségét, Kertész Magdit – vagyis Magdi anyust – alakította.

A Barátok közt szereplői - Fodor Zsóka

A Barátok közt szereplői a sorozat indulása idején (Fotó: Archívum Story-Best)

A színésznő szakmai élete nagyon is jól alakult, hiszen bár évek óta nem szerepel az ikonikus sorozatban, a mai napig írnak róla a lapok és több műsorban volt már meghívott vendég. Nemrég azonban arról panaszkodott, hogy a színház nem fizet jól, így anyagi nehézségekkel küzd. 

„Nem állok most túl jól anyagilag. És bár jelenleg négy darabban is játszom, hiszen Oszvald Marikával van kétszer negyvenöt perc prózai darabunk, Várkonyi Andrással két vígjátékban játszunk, s ott a Leszállás Párizsban is, amit szintén imádok, de ezenkívül is van néhány, a szívemnek nagyon kedves alkalmankénti felkérés, először fordul elő az életemben, hogy január végén még nincs tele a naptáram. Nyárra például még egyetlen leszerződött munkám sincs. És ez megijeszt. Most várok, amíg egy kicsit megizmosodom anyagilag. Nem arról van szó, hogy ne lenne félretett pénzem, de ehhez én nem szeretek hozzányúlni. Inkább addig nyújtózkodom, ameddig a takaróm ér. Mindig is így éltem” – részletezte korábban a Story magazinnak a művésznő. 

Mint említettük, mindennek ellenére a munkájában elismert, ám a magánélete már nem alakult ilyen jól, pedig a mai napig nagyon jól tartja magát, és ez korábban sem volt másképp. Mutatunk is róla egy több évtizeddel ezelőtt készült fürdőruhás képet, ami újabb bizonyíték az előbbi állításunkra.

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka (Fotó: Archívum Story-Best)

Fodor Zsóka számtalanszor beszélt már a magánélete alakulásáról, nemrég például arról vallott, hogy ki volt az első férfi az életében. „1956. október 23-án Ferenc hazakísért Albertfalvára, majd kitört a forradalom. Utána három évig nem találkoztunk, ő ugyanis Székesfehérváron élt, és hazaköltözött. Később kiderült, hogy fogalma sem volt, nem emlékezett rá, merre sétáltunk haza. Talán a sors akarta így; egy véletlen folytán ismét közel kerültünk egymáshoz. Hatalmas szerelem volt a miénk, Ferenc igazi úriember módjára udvarolt. A testiség hosszú ideig szóba sem került közöttünk: évekbe telt, mire eljutottunk odáig, ahová manapság egy éjszaka alatt szokás. Mindkettőnknek az volt az első szexuális élménye. Vele vesztettem el a szüzességemet” – mesélte a színésznő, aki már nem kér a férfiakból

Haragszom azért, hogy állandóan jönnek százával, hogy meg akarnak ismerni. Hagyjanak engem békén

– mondta korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top