nlc.hu
TV-sztárok

Fodor Zsóka első szerelméről mesélt

Fodor Zsóka első szerelméről vallott: „Vele vesztettem el a szüzességemet”

Negyven éve nem érzett már szerelmet a színésznő.

Fodor Zsóka sok éve éli egyedül az életét, és bár a 80 éves színésznőnek bőven akadnak udvarlói, már nem kér a párkapcsolatokból. Zsóka ritkán tárja a nyilvánosság elé a magánéletét, azonban most a HOT! magazinnak felidézte első szerelmét, Dávid Kiss Ferencet, akit 14 évesen ismert meg. 

Fodor Zsóka

Fodor Zsóka (Fotó: Olajos Piroska)

1956. október 23-án Ferenc hazakísért Albertfalvára, majd kitört a forradalom. Utána három évig nem találkoztunk, ő ugyanis Székesfehérváron élt, és hazaköltözött. Később kiderült, hogy fogalma sem volt, nem emlékezett rá, merre sétáltunk haza. Talán a sors akarta így; egy véletlen folytán ismét közel kerültünk egymáshoz. Hatalmas szerelem volt a miénk, Ferenc igazi úriember módjára udvarolt. A testiség hosszú ideig szóba sem került közöttünk: évekbe telt, mire eljutottunk odáig, ahová manapság egy éjszaka alatt szokás. Mindkettőnknek az volt az első szexuális élménye. Vele vesztettem el a szüzességemet” – mesélte Zsóka. 

A színésznő azt is elárulta, több szerelem és házasság után hiányzik neki az érzés, amit egy bimbódzó kapcsolat vált ki. „Nagyon szerettem szerelmesnek lenni, és hiányzik az életemből az, hogy egy presszóban üljek egy olyan férfival, aki mellett remeg a kezem, amikor felemelem a csészémet; ezt az érzést sajnos már negyven éve nem éltem át. Persze, az én koromban a szerelem már sokkal inkább plátói, mint testi, de boldoggá tenne egy férfi barát, akivel moziba, kirándulni járhatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top