TV-sztárok

Fodor Zsóka egy eddig ismeretlen arcát mutatja

Fodor Zsóka egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg a Zaporozsec új klipjében.

Az Egyszeregy címmel debütáló Zaporozsec dalban teljesen felfordul a világ. Ugatnak a farkasok, hull a fáról az egyre megy, és átíródnak az eddig ismert bölcsességek. A punk dalocska eredetileg Punk Aranka néven látta meg a napvilágot. Hiába kapott végül más címet a szerzemény, a Punk Aranka karakter nem hagyta magát legyőzni és önálló életre kelt. Így lett Fodor Zsóka színésznő a Zaporozsec legújabb videójának főszereplője.

A Barátok közt egykori színésznője egy Zaporozsec-rajongó nagyiként felkarnyi tetoválással, borsófőzelékkel, tánccal és egy jó adag őrülettel követeli magának az élőzenét. „Zsóka izgalmas személyiség, egy tüneményes, jó értelemben vett őrült. Illett hozzá a szerep. A felkérésen sem sokat gondolkodott, szinte azonnal igent mondott. Élvezte a forgatást, ötletei voltak, és megnevettetett mindenkit” – mondta Varga Bence, az együttes énekes-dalszerzője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top