nlc.hu
Sztárok

Tina Turnerre emlékezett Bódy Magdi

Bódy Magdi személyesen is találkozhatott Tina Turnerrel: „Nagyon hosszan beszélgettünk”

Bizalmába fogadta a magyar énekesnőt.

Bódy Magdi elárulta a Borsnak, hogy hihetetlenül boldog volt, amikor Tina Turner visszatérő turnéjának egyik kanadai állomásán, a ’80-as években egy színpadon állhatott a legendával. Ráadásul a fellépés előtt még hosszan el is beszélgettek.

Bódy Magdi

Bódy Magdinak örök emlék marad a Tina Turnerrel való találkozás – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A 69 éves jazzénekesnő akkoriban Kanadában élt és az általa alapított Magdi Body Banddel azt nyerték egy dalversenyen, hogy ők lehettek Tina Turner előzenekara. “Amikor találkoztunk, olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Lehengerlő és közvetlen volt. Nagyon hosszan beszélgettünk” – mesélte a bulvárlapnak.

Tina Turner 83 éves korában hunyt el május 24-én. A rock’n’roll királynőjeként emlegetett énekesnő hosszú betegség után, Zürich közelében, Küsnachtban található otthonában halt meg. A világ egyik legnépszerűbb énekesnője volt, aki több mint 200 millió lemezt adott el. Bekerült a Guinness rekordok könyvébe is, mert több koncertjegyet adott el, mint bármely más szólista a szórakoztatóipar addigi történetében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top