nlc.hu
Sztárok

Kozso kiegészítője egy szakértő szerint nem eredeti

Kozso lebukott: hamis órával tűnt fel a képernyőn

Az énekes egy szakértő szerint nem eredeti kiegészítőt villantott.

Hamis karórát viselt Kozso a Frizbi Hajdú Péterrel adásában – állítja Lakatos Zsolt óraszakértő, gyanúját pedig a Bulgari is megerősítette. A Beszéljünk órákról TikTok-csatorna házigazdája egy követője kérésére vette szemügyre az énekes kiegészítőjét, melyről megállapította, hogy nem eredeti. Az óraszakértő a gyártót is felkereste az ügyben, a cég hivatalos válasza pedig az volt, hogy „a 12-es számlapbeosztással érkező, fekete számlapos verzió, az csak acélon jelent meg, viszont a 93-as, fekete számlapos verzió elérhető aranyban is, de ez a két változatnak a szerelemgyereke nem létezik hivatalosan”.

@beszeljunkorakrol Válasz @h.tommy82 részére Kozsó órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond... #órák #karóra #hírességekórái #nevegyetekreplikát ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról

A festményeket több millióért áruló Kozsónak egyébként nem kellett volna mélyen a zsebébe nyúlnia egy eredeti darabért, ugyanis a valós Bulgari óra ára nagyjából 1000 dollár, vagyis átszámítva 350 ezer forint.

Kozso

Kozso (Fotó: TV2)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top