nlc.hu
Sztárok

Miller Dávid kamaszon is hasonlított az apjára

Fotó: a kamasz Miller Dávid elrabolja a szívedet

Miller Dávid most is irtó cuki, csak teljesen másképp, mint 13 évesen volt. Ezt a fotót látnod kell róla és az édesapjáról, Miller Zoltánról!

Napjaink legnagyobb és legnépszerűbb magyar nepo bébije egyértelműen Miller Dávid. Hiszen nem mások a szülei, mint Miller Zoltán és Ullmann Mónika, színészek, a nagyapja pedig Miller Lajos, operaénekes. A 27 éves srác zenél, műsort vezet, színész és szinkronizál is, és nem véletlenül áll ennyi lábon: mindig is igyekezett bizonyítani, hogy nem a családi háttere miatt van karrierje. „Az utam indulásakor erőteljesen küzdöttem azért, hogy önmagamért ismerjenek el, és ne azért, mert a szüleim, nagyszüleim vagy dédszüleim csináltak valamit. Rájöttem, hogy csak magamat helyeztem nyomás alá, mert a családom soha nem rakott rám semmilyen kényszert”mesélte egyszer Dávid.

A téma azonban visszatérő az ő életében – szinte minden interjúban előjön ez a kérdés. Legutóbb például a Refresher kérdezte őt a nepo bébi státuszáról. Ekkor elmagyarázta, hogy pozitív megkülönböztetés helyett inkább nagyobb elvárást tapasztalt. Elmondta, hogy például ezért is ment Londonba tanulni a Színművészeti Egyetem helyett.

Miller Dávid

Fotó: Trenka Attila

Nem akartam azért bekerülni, mert valakinek a fia vagyok, és azt sem akartam, hogy nekem jobban kelljen elmondanom József Attila Mama című versét azért, mert a családi hátterem miatt jobban kéne tudnom.” Ezzel együtt nagyon jó a családjával való kapcsolata: „ami miatt végtelenül szerencsésnek érzem magam, és hálásnak a családomnak, az az, hogy nagyon korán megtanulhattam a munkához való helyes hozzáállást és az alázatot, és ezt már soha senki nem fogja elvenni tőlem”.

Dávid egyébként nagyon hasonlít az édesapjára – de nemcsak külsőre, a hangjuk is. Ez utóbbit ugye legutóbb a 2019-es Aladdinban hasonlíthattuk össze, hiszen Dávid volt ezúttal a magyar hangja a Disney hercegnek, míg ezt a feladatot 1992-ben Miller Zoltán látta el.

„Azt beszéltük apával, hogy ha ez mondjuk Amerikában történt volna meg, akkor ez micsoda nagy világszenzáció lenne, hogy majdnem húsz évvel később az akkori Aladdin fia énekli a mostani Aladdint.

 Hát itt nem volt ez akkora nagy szám, ez nekünk volt egy szép dolog” – mesélte Dávid az RTL-nek.

Azt pedig, hogy egyébként is egymás hasonmásai voltak mindig is, azt egy újonnan előkerült fénykép is bizonyítja. Az apa-fia párosról 2009-ben készült az alábbi fénykép, ahol Dávid még csak 13 éves volt.

Miller Dávid és Miller Zoltán

Fotó: Ványi Ákos

Bár a szülei elváltak, mindkettőjükkel jóban van, és mindketten támogatják Dávidot. „Számít nekem, hogy mit gondolnak, rengetegszer látnak el tanáccsal úgy, hogy nem is tudják” osztotta meg az nlc-vel a srác. Hozzátette, hogy „egyébként nagyon aranyosak, mert általában meg szokták kérdezni, hogy kíváncsi vagyok-e a véleményükre, vagy sem”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top