nlc.hu
Sztárok

Opitz Barbi ügye tovább bonyolódik

Opitz Barbi édesapja békülni szeretne: „Már három hónapja nem beszéltem Barbival”

Az énekesnő nem reagál Tamás megkereséseire, aki emiatt rettentően csalódott.

Hetek óta címlapokon szerepel Opitz Barbi és családja. Amióta az énekesnő újrakezdte a kapcsolatát Serleg Alberttel – akit decemberben azzal vádoltak Barbi szülei és nővére, hogy a lányt lelkileg és fizikailag is bántalmazza – a vitájuktól hangos a sajtó. A pár összetart, állításuk szerint ugyanis Barbit pont az édesapja tartotta lelki terrorban. Tamás nemrég egy videóban próbálta rendezni a viszonyát az X-Faktor felfedezettjével, ám a Blikknek elárulta, hogy azóta sem érkezett válasz a békülési szándékra.

Opitz Barbi

Opitz Barbi (Fotó: Schumy Csaba)

„Békejobbot nyújtottam, de úgy látom, hogy kár volt. Azóta is várom a telefonhívásukat, de még egy üzenetet sem kaptam, és a telefont sem veszik fel. Pedig én szerettem volna rendzeni a viszonyunkat, őt és Albertet is szívesen láttam volna az otthonomban, hogy végre személyesen is be tudjak neki mutatkozni, és mindent meg tudjunk beszélni. Már három hónapja nem beszéltem Barbival, és ez borzalmasan megvisel” – kezdte a lapnak Opitz Tamás

„Én nem kérek sokat, csak beszélni szeretnék vele, és hogy ne szakadjon meg közöttünk a kapcsolat. Elég nagylány ahhoz, hogy eldöntse, mit akar, és vállalja az ezzel járó következményeket. Nem akarok már ellenkezni, mert szeretem őt annyira, hogy minden sérelmet elengedjek. Ahogy eddig, úgy továbbra is szeretném segíteni, támogatni és az élete részese lenni” – hangsúlyozta az édesapa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top