nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett az anorexiájáról

Köllő Babett: „Úgy lett mellem, hogy elmentem és vettem”

Volt előzménye a döntésének.

Köllő Babett volt Hajdú Péter vendége a Youtube-on futó, Frizbi című műsorában. Az előzetesből kiderül, Babett őszintén mesél arról az időszakáról, amikor anorexiával küzdött.

Köllő Babett

Fotó: TV2

A műsorvezető 16 évesen kezdett táncolni, ahol az a tendencia, ha vékony vagy, jobbak az eredményeid is. Babett egy idő után a többi táncoshoz kezdte hasonlítgatni magát, ami azt eredményezte, képtelen volt megelégedni a külsejével. 

„Az anorexiának az a lényege, hogy testképzavarod van, tehát ha belenézel a tükörbe, sokkal nagyobb darabnak látod magad. 39 kilogrammra fogytam le. Viszonyításképpen most vagyok 56 kiló, ezzel a magassággal. Nem hánytattam magam, mert az nem ment. Hashajtós lány voltam. Irdatlan mennyiségű hashajtó tablettát szedtem be, illetve rengeteg hashajtó hatású teafűkeveréket ittam. Anyuék szerencsére hamar észrevették ezt, beszéltek a tanárokkal, majd elkezdtek titokban étvágygerjesztőket keverni a kajámba. Aztán jött a szerelem az életembe, és nekem ez oldotta meg a problémát – habár a kóros soványságból felépült, a mai napig küzd testképzavarral, ráadásul a kicsi mellei is zavarták, bár az ellen tett is. – A mélypont az volt, amikor az akkori barátommal megnéztünk egy Pamela Anderson-filmet, amelyben Pamela egy latexoverallban, lehúzott cipzárral bombasztikusan nézett ki. Akkor elhatároztam, hogy úgy szeretnék kinézni, ahogy ő. A húszas éveim elején lett mellem úgy, hogy elmentem és vettem.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top