nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi nem ért egyet Burján Szafival

Schobert Norbi reagált Burján Szafi szavaira: „Évek óta nem foglalkozunk egymással”

A vállalkozónak rosszul esik, hogy egy címlapon kellett szembesülnie a vádakkal.

Ahogy korábban megírtuk, Burján Szafinak sok álmatlan éjszakát okozott Schobert Norbi. A gasztroblogger a Story magazinnak mesélt részletesen többek között arról is, hogy állítása szerint Norbi szándékosan, rosszindulatból akart ártani neki. A fitneszguru a Facebook-oldalán reagált azokra a vádakra, amelyekkel Burján Szafi illette.

Schobert Norbi

Schobert Norbi (Fotó: Olajos Piroska)

„Valóban egyszer összeszólalkoztunk, de azért mert a Szafi terméket (DON – deoxinivalenol) mérgezés miatt visszahívta a Nébih. Kommentben a nébih közlemény. Soha nem beszéltünk, így nem tilthattalak ki. Nem gyárthattam kalóriafeltüntetés nélküli terméket, mert a törvény nem engedi. A három vetélésedről eddig nem tudtam. Sajnálom, de ezért soha nem bántanék egy Nőt. Nekem is három gyerekem van, tudom, mi a Család. Szívesen találkozok bárkivel, nem sütöm le a szemem. Minek reggel hadüzenetre ébredni, ha nem üzleti érdek? Évek óta nem foglalkozunk egymással. Isten áldjon, Szafi! Béke Veled is!” – írta Schobert Norbi. Az ügyben a Szafi Products Kft. is megszólalt, közleményüket változtatás nélkül közöljük.

„A ma megjelent sajtóhírekben Burján Safira magánvéleménye hangzott el, mely nem egyezik a Szafi Products Kft. kommunikációs stratégiájával. A cégnek 2020 óta Ipsits Anita és Ipsits Gábor az ügyvezetői és többségi tulajdonosai. A cég vezetése továbbra is termékeik fejlesztésére és üzleti terveik megvalósítására koncentrál, nem kíván részt venni a sajtóháborúban.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top