nlc.hu
Sztárok

Lajtai Kati Kasza Tibiről vallott

Lajtai Kati Kasza Tibiről: „Megsértődött, ha nem ismerték fel”

A két énekes ma már nem beszél egymással.

Lajtai Kati és Kasza Tibi nyolc évig alkottak egy párt. Az énekesnő szerint a Crystal nevű zenekar indulásakor már kapcsolatuk utolsó szakaszában voltak, és mire kijött a második lemezük, szakítottak. Lajtai úgy véli, más személyiségek voltak, a szakításuk egyik oka pedig az eltávolodás volt. Az előadó a Palikék Világa Hová tűnt című műsorában arról is beszélt, milyen most a kapcsolata Kasza Tibivel.

„Jóban vagyunk, bár nem tartjuk a kapcsolatot, nem szoktuk egymást felhívogatni. Ha összefutunk, akkor igazából nekem olyan érzésem van, mintha egy nagyon távoli, régi rokon lenne. Nagyon sok időt, nagyon koncentráltan töltöttünk együtt ahhoz, hogy régi, majdnem hogy családi érzéseim legyenek vele” – mesélte Kati, majd arról is vallott, hogyan tudta kezelni az ismertséggel járó dolgokat. 

„Természetes, hogy élvezi ezt az ember a színpadon, de amikor mögötte voltunk… Ebben nagy különbség volt Tibi és köztem, ő volt az, aki megsértődött, ha nem ismerték fel, mikor belépett valahova. Ma meg már szerintem örül, ha nem ismerik fel, és elutazik. Ő ebben lubickolt, kereste, vágyta minden szegletében, a színpadon kívül is. Én viszont olyan voltam, aki ezt a színpadon szerette megélni. Szerettem azt a részét is egyébként, hogy mentünk, beszélgettünk erről, a médiapezsgést is valamilyen szinten, de aztán a színpad mögött inkább zavarba ejtett, ezt nem nagyon használtam ki” – nyilatkozta.

Lajtai Kati

Lajtai Kati (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top