nlc.hu
Sztárok

Világsztár tűnt fel a pedagógustüntetésen

Oscar-díjas világsztár tűnt fel a hétfői pedagógustüntetésen

Az Oscar-díjas Eddie Redmayne jelent meg a tömegben.

A színészt láthatólag egyáltalán nem zavarta a figyelem, amit kapott. Szelfizett a fiatalokkal, mosolygott a fotósoknak.

Eddie Redmayne

Los Angeles, 2016. február 29. Eddie Redmayne brit színész érkezik a 88. Oscar-gálára a Los Angeles-i Dolby Színházban 2016. február 28-án (MTI/EPA/Paul Buck)

Hétfőn folytatódtak az új pedagógus-jogállási törvény elleni tüntetések, itt tűnt fel Eddie Redmayne, aki egy forgatás miatt van Budapesten. A világsztár A Sakál napja című Frederick Forsyth-regényből készült sorozatot forgatja nálunk.

Redmayne alakítja majd magát a Sakált, aki a könyv szerint a francia elnök ellen tervez merényletet. A forgatások nem csupán hazánkban, de Ausztriában, Horvátországban és Londonban is zajlanak majd – írja az enbudapestem.hu.

Eddie Redmayne brit színész alakította Lili Elbe dán festőt, az első transznemű nőt, aki nemátalakító műtéten esett át. Mára azonban megbánta, hogy vállalta ezt a szerepet.

Itt láthatsz fotókat a tüntetésen sétáló sztárról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top