nlc.hu
Sztárok

Csisztu Zsuzsa visszaszólt

Csisztu Zsuzsa Kucsera Gábor miatt rúgta össze a port a követőivel

A műsorvezető csúnyán összerúgta a port pár követőjével.

Kucsera Gáborral készített interjút Csisztu Zsuzsa, ami a Csisztu Channel YouTube-csatornára került fel. A videó többségében nagyon tetszett a követőknek, páran viszont megjegyezték, hogy nagyon úgy tűnik, mintha a műsorvezetőnek tetszene az elvált kajakos. A válasz nem maradt el.

Csisztu Zsuzsa

Csisztu Zsuzsa (Fotó: TV2 )

„Kucsera Gábor nagyon szimpatikus, főleg amióta apa lett és azt nagyon lelkiismeretesen »csinálja«. Csisztu kamaszos rihe-röhögését nem nagyon értem, látszik, hogy bejön neki a magas, kajakos fiú. Picit kellemetlen” – írta egy kommentelő. Csisztu Zsuzsa így reagált: „Hol a kamaszos pihe-röhögés? Éppen elég komoly témákról beszéltünk, csak akkor nevettünk, amikor volt min… Kucserát tizenöt éve ismerem, miért most kezdenék kamaszos rihe-röhögésbe? De ha neked bejön a pasi, nincs baj… bevállalhatod…” 

 „Véletlen sem megbántani szeretném, de nagyon is zavaró ez a rihi-röhi… pláne, mikor egyáltalán nem vicces a téma… ha ilyen beszélgetésekben gondolkodik, akkor érdemes lenne beszédstílus, kérdésfeltevés, beszédtechnika…” – olvasható egy másik kommentben.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top